На Волині на соціальні потреби спрямували понад 2 мільярди гривень податків

15 Липня 2019, 15:51
фото ілюстративне 925
фото ілюстративне

На Волині сплатили понад 2,1 мільярди гривень єдиного внеску на соціальні потреби.

Це на 362,8 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік. Про це інформує сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, окрім перевиконання індикативних показників, в області фіксують ріст сплати єдиного внеску на 20,3 відсотка. Позитивна динаміка у сплаті єдиного внеску стала логічним підсумком комплексу заходів у напрямку детінізації економіки, зокрема ринку праці. Завдяки соціально відповідальному бізнесу, активній позиції громадян в питанні офіційного працевлаштування та підвищенню соціальних стандартів бюджет отримує визначені законом гроші для фінансування соціальних програм, – інформують у відомстві.

Оскільки моніторинг та контроль за ситуацією на ринку праці, зокрема в частині дотримання норм трудового і податкового законодавства, залишається пріоритетним напрямком роботи фіскалів, в ГУ ДФС в області прогнозують стабільні надходження єдиного внеску в подальшому.

Лише легальні трудові відносини, що мають на меті соціальні виплати у разі втрати працездатності чи настання іншого страхового випадку, безпосередньо впливають на надходження до бюджетів усіх рівнів, зокрема фінансування національної армії. Податок на доходи фізичних осіб та військовий збір нараховують і сплачують лише з офіційно виплаченої заробітної плати, – нагадують в ГУ ДФС у Волинській області.
 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024