У Ковелі оголосили конкурс на найкращий бізнес-проєкт

16 Липня 2019, 15:20
Увага: конкурс 798
Увага: конкурс

Ковельський міськрайонний центр зайнятості та Центр розвитку підприємництва оголосили конкурс на кращий бізнес-проєкт у сфері малого та середнього підприємництва.

Задля стимулювання ініціатив серед підприємців Ковеля, популяризації кращих бізнес-ідей, з метою подальшого розвитку малого та середнього бізнесу, виявлення найперспективніших бізнес-проєктів, міська влада запланувала у бюджеті 2019 року 30 тисяч гривень на відзначення переможців конкурсу «Кращий бізнес-проєкт», – інформують у Ковельській міськраді.

У конкурсі можуть брати участь суб’єкти малого та середнього підприємництва  (фізичні, юридичні особи), зареєстровані у встановленому порядку на території Ковеля.

До участі допускають бізнес-проєкти за різними напрямками діяльності. Кожен має право подати  одну пропозицію. Їх оцінюватимуть за наступними критеріями: оригінальність та обґрунтованість ідеї, соціальна значущість, термін окупності, створення/збереження робочих місць, рівень (розмір) заробітної плати.

Документи  приймає центр зайнятості у робочі дні до 23 серпня 2019 року.

Нагородження переможців  відбудеться до Дня підприємця (1 вересня).

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати у Центрі розвитку підприємництва при Ковельському міськрайонному центрі зайнятості.

Контактна особа: Чорний Олександр Васильович, начальник відділу активної підтримки безробітних Ковельського міськрайонного центру зайнятості, номер телефону 50199, 71139, e-mail: [email protected].

Читайте такожЛюблинецька ОТГ: оголосили переможців конкурсу місцевих ініціатив

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024