«Modern-Expo» обладнала четвертий магазин для «SPAR» в ОАЕ

16 Липня 2019, 13:38
2481

Впродовж 22 років на ринку у «Modern-Expo», міжнародного виробника і постачальника комплексних рішень для ритейлу, зібралась вражаюча колекція зреалізованих кейсів.

Цього разу історію успіху поповнили закордонним проектом. «Modern-Expo» обладнала магазин формату convenience всесвітньо відомої мережі «SPAR», – йдеться на сайті компанії.

Новий магазин у «Studio City» став четвертим спільним проектом «Modern-Expo» та «SPAR» в ОАЕ. Торговий простір, площею 300 квадратних метрів, полюбили як місцеві жителі, так і закордонні гості. Асортимент магазину тішить і товарами світових брендів, і делікатесами місцевої кухні. У новому «SPAR» можна також поласувати арабською випічкою з власної пекарні та скористатись сервісом Food-to-Go.      

«Modern-Expo» обладнала новий магазин високоякісним сучасним торговельним обладнанням. Спеціальний дизайн конструкції решіткових стелажів FS забезпечує максимальну щільність розміщення товарів на полицях. Рішення для фруктів та овочів створюють атмосферу традиційного овочевого ринку зі свіжими домашніми продуктами. Компанія встановила й касові бокси, які роблять процес покупки швидким та приємним. Команда сервісу підприємства також допомагала в проектуванні магазину, щоб зробити торгову залу зручнішою для клієнтів.


Співпраця «Modern-Expo» та «SPAR» стала черговим успішним кейсом. У планах компаній вже є кілька наступних проектів.

Довідково: «SPAR» – провідна мережа роздрібної торгівлі продуктами харчування. Перший магазин відкрили у Нідерландах у 1932 році. Сьогодні мережа нараховує понад 12,7 тисяч магазинів у більше як 45 країнах на чотирьох континентах. Бренд «SPAR» працює на ринку ОАЕ під керівництвом Абу-Дабі COOP, одного з найбільших ритейлерів на Близькому Сході.

Читати також: У селі на Волині відкрили супермаркет міжнародної мережі

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024