Бізнесмен дня: директор ПОСП ім. Тараса Шевченка Андрій Турак

17 Липня 2019, 12:27
Андрій Турак 1601
Андрій Турак

Заслуженому працівнику сільського господарства України Андрію Тураку 17 липня виповнюється 65 років.

Бізнес.Район з нагоди дня народження керівника приватно-сільськогосподарського підприємства ім.Шевченка села Угринів Горохівського району зібрав висловлювання Андрія Турака у ЗМІ на різні теми.

Життєве кредо. Все треба робити якісно і добротно. Не можна за все хапатись і не доводити це до кінця. Є багато таких людей, які беруться за одне, друге, третє, а в результаті нічого не отримують. Коли за щось берешся, треба це все добре продумати і довести його до пуття.

Про бізнес. Ми не можемо вкладати гроші в те, що потім не буде давати віддачі. От в чому були недоліки колгоспної системи? Тому що не продумали, не спланували. В бізнесі не можна жити за принципом, що чим більше не робити, тим краще. Якщо не має планування і не можеш – не берись, бо банкрутом станеш, і не буде віддачі.

Про роботу в сільському господарстві. Для того, щоб мати гарні і хороші результати, потрібно мати гарну кормову базу, а без хорошої техніки це не можливо. Без техніки зараз взагалі не можливо було б щось робити. Треба ж скосити, а це ціла технологія. Пів дня сіно прив’ялюється, повинно пролежати пів дня, і тоді ми його зграбовуємо. Не варто збирати сире і не можна пересушувати. Тут години грають ролі. Не може бути такого, щоб щось поламалось. Сіножать треба зробити максимум за три дні, бажано якнайшвидше. Не можна з цим затягувати. Заготовлення якісного сінажу сприяє якісному молоку. Для цього повинна бути техніка високопродуктивна і високонадійна, і нас вона є.

За матеріалами видань Агробізнес Україна, Kurkul.com

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024