На Любешівщині завершують ремонт дороги

17 Липня 2019, 13:30
1101

Капітальний ремонт частини дороги загального користування Цир–Лахвичі–Люб’язь, протяжністю 3,3 кілометра, який  розпочали у 2018 році, завершується. Загальна вартість ремонту – більше 12 мільйонів гривень.

Любешівський селищний голова Олег Кух разом з начальником відділу розвитку інфраструктури та комунальної власності Ігорем Комар–Стаховським побували у селі Цир, де зустрілись і поспілкувались з представниками підрядної організації ТОВ Луцька ДПМК та провідним інженером відділу технічного нагляду департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації  Віталієм Зіньковим.



Перше, що цікавило очільника громади, це усунення недоліків, допущених при виконанні ремонтних робіт у минулому році, і якість самого ремонту. Представник облдержадміністрації Віталій Зіньков зазначив, що  на даний момент працівники Луцької ДПМК якраз ліквідовують допущені дефекти та пояснив причини їх виникнення, а також запевнив, що усі дефекти будуть усунені, після чого нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки. Окрім того, підрядник дає гарантію на цей капітальний ремонт до 5 років.




Після закінченню цих робіт, ремонтні роботи розпочнуть на незавершеному об’єкті дороги загального користування до села Деревок.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024