Відомі волинські письменники презентували романи у Луцьку

18 Липня 2019, 10:24
1475

В рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» 16 липня у Книгарні «Є» відбулася презентація книг Володимира Лиса та Надії Гуменюк. Чимало лучан відвідали захід, аби поспілкуватися з улюбленими письменниками.

Про це інформує мистецьке об'єднання «стендаЛь».

«На Волині проживають письменники – улюбленці всієї країни – Надія Гуменюк та Володимир Лис. В їх добірці чимало романів, які отримали нагороди та схвальні відгуки критиків й читачів. Незважаючи на літо – час відпусток, на презентації книг – не було жодного вільного місця», – йдеться у повідомленні.

Володимир Лис презентував свій новий роман «В’язні зеленої дачі». Він зауважив, що в основі роману  реальна історія, яку йому колись розповідали. В ній йдеться про жінку, яка змогла отримати квартиру у Львові завдяки тому, що погодилася стати коханкою високопосадовця. Однак роман глибший за просту історію кохання,  переконує автор.

Нещодавно вийшов доповнений роман «Вересові меди» Надії Гуменюк. За її словами, у книзі багато дуже різної любові. Сюжет книги також на реальній історії. Більше того, з чималою кількістю історичних фактів про нашу область та Луцьк, зокрема.

Гості заходу мали нагоду поділитись враженнями від романів відомих авторів та поспілкуватися з письменниками. Наприкінці відбулася автограф-сесія.




















Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024