Безробітних із Гощі запрошують на роботу в поліцію

20 Липня 2019, 09:39
Фото ілюстративне 1224
Фото ілюстративне

У Гощанській районній філії Рівненського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю представників Управління патрульної поліції у Рівненській області. 

Поліцейські Іванна Бояківська, Тетяна Ятчук та Денис Пятак ознайомили присутніх зі специфікою роботи в органах поліції. Крім того, мова йшла про умови та переваги проходження служби в патрульній поліції, соціальні гарантії для поліцейських. Також присутніх ознайомили з регламентом набору співробітників: від заявки на участь, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування до співбесіди та спеціальної перевірки, повідомляють на сторінці Гощанської районної філії Рівненського ОЦЗ у Facebook.

Зазначалося, що серед вимог участі у конкурсі – вік від 20 до 40 років незалежно від статі. Враховується також знання положень чинного законодавства про Національну поліцію, про запобігання корупції, очищення влади та інших нормативно-правових актів, що регламентують той чи інший напрямок служби.

Набір претендентів на вільні посади у поліцію здійснюється на умовах конкурсу, детальніше на офіційному сайті Департаменту патрульної поліції http://patrol.police.gov.ua. 

В ході заходу, в якому взяли участь 23 безробітних, представники Управління патрульної поліції надали вичерпні відповіді на питання шукачів роботи.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024