11 економічних показників роботи Уряду Гройсмана, які говорять самі про себе

19 Липня 2019, 15:16
Уряд Гройсмана 1435
Уряд Гройсмана

З екранів телевізорів і на зустрічах з виборцями політики кричать про знищення країни в останні роки.

Володимир Гройсман і уся команда партії «Українська стратегія», як завжди, намагаються донести правду – країна стабілізувалася і почала економічне зростання. Люди мають зробити осмислений, а не емоційний вибір.

І чим ближче до виборів, тим більше бруду виливається з боку опонентів. Нещодавно на засіданні уряду Прем’єр-Міністр і лідер «Української стратегії» Володимир Гройсман звернувся до правоохоронних органів з вимогою встановити, хто є замовником і виконавцем кампанії з дискредитації демократичних партій.

Він вказав на неприпустимість розповсюдження з фейкових акаунтів закликів не голосувати за жодну з проукраїнських партій, крім однієї, та ще й за кошти, які не враховані у виборчому фонді.

Читайте також: Рейтинг партії Гройсмана за тиждень зріс втричі, – соцопитування

Швидка і аж надто емоційна заява з боку партії «Європейська солідарність» лише підтвердила її ймовірну причетність до цих брудних технологій, спрямованих проти усіх партій проєвропейської спрямованості, що йдуть зараз на вибори.

Ми закликаємо з повагою ставитись до виборців, які мають право вільно обирати тих, кому вони довіряють.

Емоції 22 липня вщухнуть, і країні потрібно буде жити далі. І яким це життя буде, залежить від того, чи продовжуватимуться розпочаті зміни...

Для тих, хто й далі говорить, що Уряд Гройсмана нічого не зробив, пропонуємо подивитись на факти:

Факти
Факти

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024