У Луцьку тривають роботи із благоустрою міста

24 Липня 2019, 15:39
1055

У Луцьку активно продовжують роботи із благоустрою міста.

24 липня секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Юрій Безпятко та заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк ознайомились із ремонтними роботами у різних мікрорайонах міста, які тривають або уже наближаються до завершення, — повідомили у міській раді.

Найперше керівники міста вирушили на вулицю Ковельську, де триває капітальний ремонт мосту через річку Стир. Це один зі найважливіших магістральних об’єктів міста, який мав серйозні недоліки дорожнього покриття.

Тут завершується вкладання верхнього шару асфальту поруч з перехрестям до вулиці Набережної на проїзній частині мосту та зі сторони ПрАТ «Електротермометрія». Невдовзі нанесуть дорожню розмітку.





Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, роботи із вкладання верхнього шару асфальту проводили вночі, аби вдень не створювати незручностей учасникам дорожнього руху.

«Просимо вибачення у мешканців міста за створені незручності на цьому відрізку дороги. Але роботи виконують згідно певної технології, яка потребує дотримання термінів, аби ремонт був виконаний якісно, на роки. Підрядник дає гарантію на роботи 10 років. Також планують реконструкцію мосту на вулиці Шевченка», - додав він.

Капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Львівській, 63, 63а уже наближається до завершення. Вже зовсім скоро мешканці цих будинків матимуть сучасну прибудинкову територію. Облаштовано тротуари, зроблено асфальтування проїжджої частини, зараз встановлюють LED-освітлення. До благоустрою власного двору активно долучаються й небайдужі лучани, завдяки яким капітальний ремонт доповнили квіти, висаджені на клумбах.

Прибудинкові території Привокзального мікрорайону були одним із найбільш проблемних. Проте зараз картина кардинально змінилася: у дворах будинків на вулиці Грушевського, 26 та Привокзальній 7,9 триває капітальний ремонт. Окрім цього, ремонтні роботи відбуваються і на території школи №15, яка у безпосередній близькості до цих будинків. Тож до початку нового навчального року школа матиме нове відремонтоване подвір’я.

«Під час комплексного підходу до виконання ремонтних робіт у Привокзальному мікрорайоні рішення відремонтувати шкільне подвір’я виникла закономірно, адже територія школи прилягає до інших об’єктів. Зараз ми бачимо, що роботи оперативно виконуються, тому 1 вересня, у День знань, учнів та педагогів школи №15 очікуватиме приємний сюрприз», - наголосив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.













 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024