На Старовижівщині завершують будівництво школи

25 Липня 2019, 15:01
899

Довгоочікувана школа у селі Любохини Старовижівського району вже на стадії завершення. Заступниця голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, під час робочого візиту до району, ознайомилася з тим, як тривають будівельні роботи. Поїздка відбулась у середу, 24 липня 2019 року.

Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.

Посадовиця разом з заступником голови райдержадміністрації Петром Філюком, заступником голови районної ради Романом Цалаєм та начальницею управління освіти, науки та молоді Людмилою Плахотною оглянули стан будівництва школи, а також обговорили виконання завдань щодо облаштування прилеглої території, допоміжних шкільних споруд та майданчиків, завершення внутрішніх оздоблювальних робіт.
За словами Світлани Євтихіївни, за школу в Любохинах вболівають всім селом – облаштовувати допомагають навіть вчителі.

«В загальному – враження позитивні. Оздоблювальні роботи ззовні – завершені, другий та третій поверх теж фактично на стадії готовності. Будівельники обіцяють, що за декілька днів вже завершать шліфувальні роботи. Також закуплені й техніка, й обладнання», – повідомила Світлана Мишковець.

Варто зазначити, що потужність школи – близько 200 учнівських місць. Загальна кошторисна вартість проєкту – близько 82 мільйонів гривень, а фактична будівельна готовність – 90%. У 2019 році на добудову школи виділили 23,6 мільйона гривень з ДФРР. Окрім того, для забезпечення доступності маломобільних груп населення буде завершений комплекс заходів (спорудження чотирьох мобільних сходових підйомників на гусеничному ходу (модель SA) для підйому візка з людиною, облаштування відповідних санітарних кабін, збільшення ширини прорізів дверних блоків для переміщення колясок.














 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024