На Камінь-Каширщині будівництво школи на фінішній прямій

25 Липня 2019, 16:00
979

Будівництво нової школи в селі Осівці Камінь-Каширського району – на фінішній прямій. За цей освітній об’єкт вболіває влада всіх рівнів та місцева громада. Про це розповіла заступниця голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, яка 24 липня 2019 року побувала на будівництві.

Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.

Світлана Євтихіївна спільно з начальницею управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмилою Плахотною, першим заступником голови районної державної адміністрації Олександром Михаліком, начальником відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктором Пасем оглянули стан будівництва закладу освіти, облаштування довколишньої території, допоміжних шкільних споруд. Наразі будівельники активно працюють над внутрішніми оздоблювальними роботами.

«Облдержадміністрацією з метою забезпечення доступності маломобільних груп надіслані пропозиції Мінрегіону щодо спорудження пандусів, облаштування санітарної кабіни для маломобільних груп населення на першому поверсі, облаштування двох ресурсних кімнат. Тож школа в Осівцях – на фінішній прямій й невдовзі відкриє двері для своїх нових учнів», – повідомила посадовиця.

Варто зазначити, що потужність школи – 220 учнівських місць. Загальна кошторисна вартість проєкту – 75 мільйонів гривень. У 2019 році на фінансування будівництва цього освітнього об’єкту спрямували більше 21 мільйона гривень з ДФРР та 2,3 мільйони гривень із районного бюджету.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024