«На відміну від інших областей, скарг на обласний підрозділ казначейства немає», – голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз

26 Липня 2019, 12:29
4005

Волинську область з робочою поїздкою відвідує голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз. Головна мета візиту – виїзне засідання колегії відомства, заплановане на п’ятницю, 26 липня 2019 року. Окрім того, Тетяна Ярославівна зустрілася з керівництвом області. Держслужбовиця провела нараду з заступником голови обласної державної адміністрації Валентином Цьосем та головою Держказначейства на Волині Михайлом-Мирославом Леміщаком.

Під час зустрічі обговорили важливі для життєдіяльності та розвитку регіону питань, зокрема, щодо ефективного використання бюджетних грошей та казначейського обслуговування місцевих бюджетів.

Так, Тетяна Ярославівна відзначила той факт, що на Волині є злагоджена співпраця між виконавчою владою та територіальним підрозділом казначейської служби області. За її словами, на відміну від інших областей, скарг на обласний підрозділ казначейства в області немає, всі питання вирішують в робочому порядку.

Окрім того, на зустрічі обговорили й виконаний план волинської митниці та позитивні результати від митного експерименту. Також підняли питання  децентралізації й фінансування, заплановане в межах реалізації реформ.

У підсумку, усі присутні домовилися про налагоджену співпрацю органів виконавчої влади регіону з органами Казначейства для ефективного вирішення питань області.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024