Чоловіка, якого зловили п'яним за кермом у Рожищі, оштрафували на 40 тисяч гривень і забрали права

26 Липня 2019, 16:51
Фото ілюстративне 740
Фото ілюстративне

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які отримали від Управління патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який п'яним керував автомобілем у Рожищі.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

6 червня о 04:10 та об 11:10 водій, якому двічі протягом року призначали адміністративне стягненню за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, у Луцьку на вулиці Ковельській нетверезим керував автомобілем марки «Chevrolet Cruze».

Він же, 10 червня у Рожищі на вулиці Привокзальній керував тим же авто з ознаками алкогольного сп'яніння, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду відмовився.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні правопорушень визнав та щиро розкаявся.

Суд вирішив, що своїми умисними діями направленими на вчинення особою, якій двічі протягом року призначали адміністративне стягнення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп`яніння, водій вчинив адміністративні правопорушення, вказані у ч.3 ст.130 КУпАП.

При визначенні виду та розміру стягнення, суд враховує характер вчиненого правопорушення, яке відноситься до категорії порушень підвищеної суспільної небезпечності у сфері безпеки дорожнього руху, особу порушника, його майновий стан.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, призначити адміністративне стягнення – штрафу 40,8 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років. Також він сплатить у дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривень.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024