Шанувальники пива і м’яса бенкетують у замку Любарта

28 Липня 2019, 08:17
Фестиваль пива і м’яса у Луцьку 2760
Фестиваль пива і м’яса у Луцьку

Фуд-фести у Луцьку традиційно відбуваються декілька разів у стінах середньовічної фортеці.

У липні зазвичай фестиваль вуличної їжі тематичний: з’їжджаються виробники пива та м’ясних виробів. Цьогоріч захід триває 27-28 липня.

Кухарі пропонують м’ясні та рибні страви, приготовані на мангалі чи грилі, рибу і море продукти, є варені раки, є крафтові сири. Чимало різного пива, виробників не тільки з Луцька, а й зі Льовова та Рівного.

Кореспонденти Бізнес.Району у перший день фестивалю спробували хмільний напій Putin Huilo з політичної серії торгової марки «Правда» та крафтове пиво від броварні Purh з Сарненського району Львівщині.

Зі страв оцінили грузинську кухню від «Гамарджоба», де кулінари готують не тільки шашлики, а й овочеві страви на мангалі. З солодкого у грузинів можна придбати справжню пахлаву.

Гості фестивалю пива і м’яса можуть не тільки почастуватися у замку просто неба, а й накупувати смаколиків із собою, адже тут продають вироби зі свинини, конини, яловичини у вакуумних упаковках м’ясники з Луцька та Рівного.

Урізноманітнюють фестивальне меню крафтові сири Волині, горішки з Одеси, раки з пивбару «Карабас Барабасу», десерти від луцьких кондитерів та багато іншого на будь-який смак.

У неділю 28 липня фестиваль розпочнеться о 11 годині.

Детально читайте: Програма IV Фестивалю пива і м’яса у Луцькому замку











































Читайте також: Завод із Берестечка експортує у Прибалтику 20 тонн продукції щомісяця

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024