Після скарг чоловіка про неякісні продукти перевірили магазин у Рожищі

31 Липня 2019, 12:39
1164

Управління Держпродспоживслужби у Волинській області ухвалило рішення щодо позапланової перевірки магазину у Рожищі. Під час перевірки виявили порушення. Директору магазину винесли припис, яким зобов’язали усунути недоліки до 9 серпня цього року.

Про це пише ВолиньPost.

До регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області отримали звернення від чоловіка щодо порушення права на вільний доступ до інформації про спричинення шкоди його здоров’ю.

Суть звернення полягала в тому, що заявник 1 липня звернувся до управління Держпродспоживслужби у Рожищенському районі з письмовою заявою щодо перевірки магазину у Рожищі на предмет дотримання санітарного законодавства.

У своєму зверненні заявник пояснив, що 25 червня отримав харчове отруєння від споживання продуктів, які придбав у вказаному магазині. Співробітники управління Держпродспоживслужби в Рожищенському районі відмовились приймати його письмову заяву, мотивуючи це відсутністю чеку, який підтверджував би купівлю продуктів харчування, однак згодом таки змінили рішення.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024