Приміщення інтернату у Копачівці реконструюють під ЦНАП та офісні приміщення

01 Серпня 2019, 12:28
Сесія Копачівської сільської ради 942
Сесія Копачівської сільської ради

Відбулась 50 сесія Копачівської сільської ради. Розглянули питання змін до бюджету ОТГ.

Про це йдеться на сайті Копачівської громади.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Оксана Волошин інформувала присутніх про збільшення видаткової частини. Бюджет сільської ради збільшиться за рахунок субвенції для розвитку інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Цього року Копачівська ОТГ отримала 2,2 мільйони гривень такої субвенції. Відповідно, 1,8 мільйона гривень спрямують на реалізацію проєкту «Реконструкція приміщень інтернату ЗОШ І-ІІІ ступеня під ЦНАП та офісні приміщення в селі Копачівка». Ще понад 425 тисяч гривень субвенції спрямують на реалізацію проєкту «Капітальний ремонт котельні зі встановленням твердопаливного котла для загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Любче».

Читати також: Копачівська громада може отримати фінансування на створення ЦНАПу

Окрім того, бюджет сільради збільшили на 79,5 тисяч гривень за рахунок грошей місцевого бюджету.

«Загальні видатки за серпень пропонуємо збільшити на 79,5 тисяч гривень. Гроші спрямують на делегування повноважень Територіальному центру соціального обслуговування Рожищенського району – 20 тисяч гривень, делегування повноважень на забезпечення медичного супроводу дошкільної освіти та освіти Рожищенському методичному кабінету – 7,5 тисяч гривень, на заробітну плату педагогам музичної школи – 20 тисяч гривень, на утримання ФАПів та ФАПів Копачівської ОТГ – 32 тисячі гривень», – повідомила Оксана Волошин.

Рішення прийняли та зміни до бюджету погодили.

Читати також: ​​​​​​​Бюджет Копачівської ОТГ збільшився на понад мільйон гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024