Жінка, яка п'яна за кермом навантажувача знесла паркан в Уляниках, заплатить 10 тисяч гривень штрафу

05 Серпня 2019, 11:53
Навантажувач «MERLO». Фото ілюстративне 1140
Навантажувач «MERLO». Фото ілюстративне

Суддя Рожищенського районного суду Волинської області Іван Сіліч розглянув матеріали, які отримав від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, яка п'яна за кермом навантажувача знесла паркан у селі Уляники Рожищенського району.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

15 травня о 15:30 водійка в селі Уляники на вулиці Центральній, керуючи навантажувачом «MERLO» в стані алкогольного сп'яніння, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на бетонний паркан, внаслідок чого пошкодила паркан.

На судове засідання  жінка повторно не прийшла, хоча була повідомлена про день, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомила. Клопотань про відкладення розгляду справи та будь-яких пояснень про заперечення своєї вини на адресу суду не отримували.

Суд постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень (порушення ПДР та керування транспортним засобом напідпитку). Водійка заплатить адміністративне стягнення – штраф в розмірі 10,2 тисячі гривень та 384 гривні судового збору.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
05 Серпня 2019, 15:59
Не прийшла бо має суддів і ту всю шваль за гамно. Я б теж не прийшов до тих свиней.<br/>Навантажувач це технологічне обладнання а не транспортний засіб. <br/>І вона ж не по трасі ганяла на ньому а по закритій території... Лошари аби тільки зрерти з людини шо хочеш напридумують.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024