На Старовижівщині Кримненська сільська рада хоче приєднатися до Дубечненської ОТГ

05 Серпня 2019, 18:02
1289

Ще одна сільська рада Старовижівщини вирішила господарювати в об'єднаній територіальній громаді.

Кримненська сільська рада на пленарному засіданні 2 серпня ухвалила рішення про приєднання до Дубечненської ОТГ. Про це написав Віктор Смолярчук у Facebook.

Читайте також: Любохини не хочуть об’єднуватися у Кримненську ОТГ

Місяць тому сільський голова Руслан Курижко видав розпорядження про проведення громадських слухань щодо цього питання. Заперечень від жителів сіл, які на території Кримненської сільради не отримували. Зараз прийняте рішення подадуть на розгляд сесії Дубечненської сільради.

При позитивному голосуванні відповідні документи надішлють до Волинської облдержадміністрації і після отримання висновку (власне згідно перспективного плану Кримне віднесене до Дубечненської ОТГ) ЦВК зможе ще в цьому році призначити довибори в зазначеній громаді.

«Таким чином в новий 2020 бюджетний рік Дубечненська ОТГ може ввійти в новому форматі. Згідно перспективного плану до Дубечненської громади має входити й Любохинівська сільрада, але в них свої таргани в голові (чи голови), от тільки як самостійно будуть утримувати новозбудовану школу не відомо P.S. Окрема подяка від Кримненського сільського голови Руслана Курижка професору Валентину Малиновському за фахові консультації надані в процесі об'єднання», – коментує ситуацію Віктор Смолярчук. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024