На Волині до бюджетів усіх рівнів мобілізували понад 4,6 мільярда гривень податкових платежів

06 Серпня 2019, 14:33
Фото ілюстративне 771
Фото ілюстративне

За підсумками семи місяців 2019 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплатили понад 4,6 мільярда гривень податкових платежів.

Сума сплачених в області податків на 22,2 відсотка більше проти аналогічних показників минулого року,  інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Оскільки в області ріст сплати податків до бюджетів  стабільно перевищує двадцять відсотків, позитивна динаміка надходжень цілком очікувано повинна стати закономірністю у другому півріччі поточного фінансового року,  констатують у відомстві. 

 «Ситуація зі сплатою податків відображає загальні тенденції економічного розвитку та загальної податкової культури в суспільстві.. Позитив у надходженнях – не лише кількісний, а й якісний результат діалогу фахівців ДФС з представниками соціально відповідального бізнесу, за яким щоденна праця колективу волинських фіскалів. Варто особливо відзначити, що акцент на аналітичну складову у нашій роботі та сучасний формат спілкування з бізнесом за посередництвом електронних сервісів сприяє більш продуктивній роботі і створює комфортні умови для діяльності сумлінного бізнесу»,  вважає начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024