«Луцькводоканал» оплатить ремонт дороги на Клима Савура

06 Серпня 2019, 13:00
Фото ілюстративне 1168
Фото ілюстративне

Дорожнє покриття на вулиці Клима Савури у Луцьку відновлять за рахунок «Луцькводоканалу».

Про це інформує прес-служба Луцької міськради.

Нещодавно у соціальних мережах та місцевих інтернет-виданнях поширили інформацію щодо неналежного ремонту дорожнього покриття на вулиці Клима Савури.

Через аварії водогону на вищезазначеній вулиці відбувались ремонтні роботи, а комунальне підприємство «Луцькводоканал» зобов'язане відновлювати дорожнє покриття після завершення всіх ремонтних робіт. Для цього замовляють послуги підрядних організацій. У цьому випадку роботи з відновлення дорожнього покриття взяло на себе підприємство «МП Шлях», яке усуне всі наявні ушкодження. Жодного акту здачі-прийняття робіт не підпишуть, доки роботи не будуть доведені до якісного завершення. Щодо появи ушкоджень – вони викликані складною аварійною ситуацією на даній ділянці водогону і найближчим часом будуть усунуті.

Проблема на вулиці Клима Савури була виявлена одразу після виконання робіт, висунуті претензії до підрядника, який зобов′язався усунути всі порушення. Це питання перебуває на постійному контролі КП «Луцькводоканал».

Ми завжди готові надати роз′яснення того чи іншого випадку, відповісти на звернення чи прокоментувати аварійні ситуації. Тому просимо уточнювати інформацію, перш ніж давати суб'єктивну оцінку подіям, аби не вводити в оману суспільство, не викликати агресію, або ж не використовувати проблемних питань у можливих власних інтересах», – йдеться у повідомленні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024