У Рожищі поліціянти організували лекції-семінари щодо протидії торгівлі людьми

06 Серпня 2019, 15:35
1100

З метою поширення інформації щодо протидії торгівлі людьми, підвищення рівня обізнаності населення з цією проблемою, працівники Рожищенського відділення поліції провели тематичні лекції-семінари.

У п'ятницю, 2  серпня, інспекторка слідчого відділення Рожищенського відділення поліції, майор поліції Ольга Ткачук та старший інспектор з ювенальної превенції, капітан поліції Андрій Торожнюк провели пізнавальну лекцію з вихованцями Притулку для дітей служби у справах дітей Волинської ОДА у Рожище.

У вівторок, 6 серпня, працівники поліції провели семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці» з особами, які перебувають на обліку у Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості. 

Читати також: Вісім фактів про сучасне рабство, яких ви могли не знати

Під час семінару обговорили питання основних форм торгівлі людьми, методів протидії та запобігання, законодавчого регулювання та юридичного захисту осіб від цього явища.

«Варто пам’ятати, що інформаційна обізнаність щодо проблеми торгівлі людьми може вберегти вашу долю та життя», – зауважують поліцейські.



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024