Виступ стриптизера у селі Рожищенського району оплатили приватні підприємці

08 Серпня 2019, 13:47
Містер Тіко під час виступу у нічному клубі 838
Містер Тіко під час виступу у нічному клубі

На святкування Дня села Вишеньки Рожищенського району місцеві мешканці, окрім традиційних розваг, замовили собі виступ стриптизера. 

Свято відбудеться у суботу, 10 серпня, пише Zaxid.net.

Святкова програма розпочнеться по обіді: для місцевих мешканців виступатиме духовий оркестр, дует бандуристок, група «Яворина» та інші митці. Гостей свята частуватимуть рибною юшкою та смаженим кабаном, а вже ввечері їх розважатиме стриптизер Mr.Tiko – один з найвідоміших виконавців еротичних танців в області.

Як розповіли виданню у Носачевичівській сільській раді, якій підпорядковується село Вишеньки, програму святкування вони узгоджували, але про стриптиз інформації не мають. Жителька села Антоніна Клімчук, яку в сільраді назвали співорганізаторкою відзначення Дня села, повідомила, що виступ танцюриста оплатили місцеві приватні підприємці.

«Якщо місто може собі дозволити, то чому село не може собі цього дозволити. Якщо люди забажали собі таке. Буде людина виступати о тій порі, коли не буде дітей. Рівень виступу буде скромніший, ніж якби це було в якихось нічних клубах. Як людина гарно затанцює, то чому сільські жінки, які важко працюють і не можуть ходити в ресторани чи клуби, не можуть побачити такий танок? У нас багато приватних підприємців, ми можемо дозволити собі це», – заявила вона.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024