У Любешеві планують створити раду підприємців місцевого ринку

09 Серпня 2019, 10:29
Ринок / Фото ілюстративне 899
Ринок / Фото ілюстративне

Відбудуться збори з формування складу ради підприємців та осіб, які займаються підприємницькою діяльністю на території Любешівського ринку.

Про це анонсують на сайті Любешівської ОТГ.

Зустріч відбудеться 9 серпня о 15:00 у КП «Любшів–Комфорт–Сервіс» Любешівської селищної ради (смт. Любешів, вул. Бондаренка, 90 А, Актовий зал).

На захід запросили Любешівського селищного голову Олег Куха та Володимира Сергійчука – секретаря Любешівської селищної ради.

Ці збори відбудуться також за участю представників об’єднаної територіальної громади, адміністрації КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради та осіб, які займаються підприємницькою діяльністю на території КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради.

Обговорюватимуть такі питання:

  • Обрання серед підприємців ініціативної групи (ради) та її голову.
  • Звіт адміністрації ринку про фінансово-господарську діяльність за І півріччя 2019 року.
  • Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надає КП «Любешівський ринок» (про визначення мінімальної вартості місячної орендної плати за 1 м² загальної площі, що здають в оренду).
  • Законність торгівлі на території КП «Любешівський ринок» (документи дозвільного характеру для здійснення підприємницької діяльності на території КП «Любешівський ринок»).
  • Питання благоустрою ринку (пофарбування контейнерів, облаштування проходів бруківкою, водовідведення).
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024