У Луцьку влаштували ярмарок вакансій для атовців

09 Серпня 2019, 08:59
812

У Луцьку завершився проєкт «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», який реалізовували упродовж трьох днів.

8 серпня ветерани АТО (ООС) спілкувалися з кращими роботодавцями Волинської та Рівненської областей, яких запросили за сприяння служби зайнятості, — повідомили у прес-службі ОЦЗ.

У межах ярмарку вакансій, який відбувся на базі Генерального консульства Польщі у Луцьку, військовослужбовці дізналися про актуальні вакансії, вимоги до кандидатів, соціальні пакети та особливості роботи. Детальніше кожну із пропозицій роботи обговорювали безпосередньо із представниками компаній, а це: ТзОВ «Тигрес-Люкс», СП ТОВ «Модерн-Експо», Управління патрульної поліції у Волинській області ДПП, ТзОВ «ГІППО», ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс», ДУ «Луцький слідчий ізолятор», ТОВ «Фоззі-фуд», ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика – Україна», АТ КБ «Приватбанк», ПрАТ «Рівнеобленерго», ТзОВ «Колор С.І.М.», ФОП Сернюк С.Г, ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Нагадаємо, 6-8 серпня, у Луцьку, в межах всеукраїнського проєкту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» відбувались майстер-класи, лекції, екскурсії для АТОвців Рівненської та Волинської областей

Загалом, учасниками були 62 військовослужбовця: 20 – представники Рівненщини, ще 42 - волиняни. За словами тренерів, варто очікувати на позитивні зміни у житті його учасників.

Читайте також: «Богдан» відправив на Тернопільщину сім шкільних автобусів














 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024