На Волині надходження до місцевих бюджетів перевищили 2,5 мільярда гривень

10 Серпня 2019, 12:24
Фото ілюстративне 1025
Фото ілюстративне

З початку 2019 року місцеві бюджети Волині отримали в розпорядження понад 2,5 мільярди гривень податкових платежів. Таким чином, за підсумками семи місяців поточного року в області громади залучили на 21,4 відсотка податкових платежів більше.

Про це інформує сектор комунікації ГУ ДФС у Волинській області.

«Майже на чверть більше додаткових надходжень до бюджетів громад мобілізували завдяки спільній позиції представників усіх гілок влади в питанні детінізації економіки. Тобто, заходи з легалізації робочих місць та держреєстрації підприємницьких ініціатив, впорядкування земельних відносин і системний моніторинг ринку підакцизної продукції максимально сприяють наповненню бюджетів громад»,  запевняє начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

 Як поінформувала керівниця волинських фіскалів, в області стабільно утримується тенденція росту податкових надходжень до бюджетів громад. 

«Якісне адміністрування, співпраця з органами місцевої влади та конструктивний діалог з платниками дають можливість нам  стабільно перевиконувати завдання з мобілізації основних бюджетоутворюючих платежів. А фінансовий ефект нашої роботи – плюс 455 мільйонів гривень до бюджетів громад проти минулорічних надходжень», – наголосила Світлана Савчук. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024