У Луцьку торгували алкоголем із підробленим акцизом

09 Серпня 2019, 10:58
алкоголь був із підробленим акцизом 1159
алкоголь був із підробленим акцизом

Алкоголь з підробленими марками акцизного податку за дуже низькими цінами продавали в Луцьку.

Про це повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцькради.

Зокрема йдеться про магазин «Юрій», що знаходиться на вулиці Конякіна, 14. Муніицпали зафіксували факт реалізації, рідину з підробленими марками акцизного податку вилучили та склали протокол про адміністративне правопорушення за порушення ч.1 ст. 156 КУпАП.

Штраф за вказане порушення – від 3,4 до 10,2 тисяч гривень. Матеріали скерують до експертної установи для експертизи та до суду для подальшого розгляду.

Читайте також: Волинянин «кинув» покупця на продажі авто


Коментарі
09 Серпня 2019, 17:37
Ми вже і не згадаємо коли, але колись давно, ще коли люди знали що таке бути вільними, один паскудник чинуша підговорив інших і вони вирішили накласти лапу на вельми вигідні промисли, в тому числі на горілку, придумали НАВІТЬ нове слово - &amp;quot;акциз&amp;quot;, щоб грабунок людей називався якось інакше, ніж насправді мав би називатись. Вони таким чином багато чого роблять. От коли газ дорожчав... Вони ж не казали, що грабують всю країну... Вони просто казали &amp;quot;тарифи зросли&amp;quot;...<br/>Але дурних щораз менше, тому й продають горілку за чесні гроші, без акцизограбіжницької складової.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024