У Ковелі на бульварі Лесі Українки будуть нові офісні приміщення

10 Серпня 2019, 15:23
Віктор Дубина 1218
Віктор Дубина

У Ковельській міській раді відбулося громадське слухання, де обговорили детальні плани територій реконструкції забудови на бульварі Лесі Українки, 7 та вулиці Грушевського, 106-А. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Громадське слухання відбулося 8 серпня. Головувала на засіданні секретар міської ради Віра Федосюк, секретарем обрали Марію Приступчук – завідувачку сектору планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектури.

З проєктами містобудівної документації ознайомив директор приватного підприємства «Ковелькомунпроект» Віктор Дубина. Він повідомив, що заплановані розміщення офісних приміщень шляхом проведення реконструкції квартири в багатоквартирному житловому будинку на бульварі Лесі Українки,7. 

Реконструкція квартири відбуватиметься в межах наявного об’єму. Інженерне забезпечення від існуючих мереж, вхід – зі сторони бульвару Лесі Українки.

Далі Віктор Вячеславович представив детальний план території реконструкції забудови на вулиці Грушевського, 106-А. Відповідно до нього заплановане нове будівництво складу та гаража на земельній ділянці 0,15 га, яка перебуває у приватній власності в східному промисловому районі міста. Основні техніко-економічні показники об’єкта: площа забудови – 340 кв.м, мощення – 724,2 кв.м, озеленення – 724,2 кв.м.

Представники територіальної громади Ковеля погодили містобудівну документацію та рекомендували подати проєкти рішень міської ради на розгляд чергової сесії.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024