Створили петицію проти закриття «Завокзального» ринку

12 Серпня 2019, 13:02
Створили петицію проти закриття Завокзального ринку 787
Створили петицію проти закриття Завокзального ринку

Борис Гайда створив петицію, спрямовану проти закриття ринку «Завокзальний».

Її опублікували в єдиній системі місцевих петицій. «Лучани та підприємці проти закриття Завокзального ринку», – звучить назва петиції.

Нагадаємо, про те, що «Варшавку» хочуть закрити через порушення правил пожежної безпеки повідомили 8 серпня.

«Під загрозою залишитись без робочого місця опинилась велика кількість людей! Ймовірно, близько 5 тисяч чоловік – це підприємці, продавці, а також члени їх сімей. Мешканці Луцька теж не виграють. 

Виграє тільки олігархат, який хоче роздерибанити комунальну землю!!! Якщо закрити ринок, фінансові збитки для підприємців будуть величезні! Підприємці, які стоять на ринку уже 20 років, самі створили своє робоче місце, платять податки, утримують свої сім'ї, беруть кредити для провадження бізнесу, можуть залишитись безробітними! 

Ви знаєте, що таке кредити? За кредити платять відсотки, заставляється нерухомість, завчасно планується ведення підприємницької діяльності. 
А хто після закриття ринку буде утримувати безробітних людей? Міська влада з міського бюджету, за гроші платників податків? Чи утримувати будуть «хлопці олігархи»? Вони пропонують нам в Польщу на роботу виїхати? 

Влада та відповідні служби чомусь не бачать, як в Луцьку, як гриби після дощу виростають незаконні 9-поверхівки, ресторани та кафе, які потім гарно узаконюють! Там з пожежними нормами все добре! 

Багато в кого є малолітні діти і єдиним джерелом доходу є Завокзальний ринок», – йдеться в тексті петиції. 

Збір підписів триває.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024