У Луцьку запрошують найменших лучан у першу приватну школу міста

12 Серпня 2019, 16:06
Лілія Данилюк 1616
Лілія Данилюк

У Луцьку триває набір у приватну школу всеукраїнської мережі «ThinkGlobal». Навчальний заклад пропонує освіту за новітніми світовими стандартами, які спрямовані на розвиток глобального мислення та глибинне пізнання світу.

Про відкриття першої приватної школи у Луцьку на своїй сторінці у Facebook розповіла бізнес-вумен та очільниця закладу Лілія Данилюк, – пише Таблоїд Волині.

«Освіта для дітей – це фундамент найкращого майбутнього для нас усіх. Це основа основ. Це найголовніше, що ми можемо дати нашим дітям», – запевняє лучанка.

Зауважимо, що відкриваючи нову школу, Лілія спирається на власний досвід у сфері освіти: четвертий рік під керівництвом луцької бізнес-вумен та її чоловіка Назара Михалюка успішно функціонує школа іноземних мов «Perfect School».

Вже три місяці школа «ThinkGlobal» працює в обласному центрі Волині. Протягом цього періоду відбулися зустрічі з батьками та набір у 0, 1 та 3 класи. Також протягом літа на базі школи працює літній табір.

Українцям формат школи «ThinkGlobal» вже знайомий: 30 закладів відомої мережі працюють у різних містах країни.

«Практика та досвід тридцяти шкіл «ThinkGlobal», проєкт «ліцей» для старшої школи, щорічні поїздки до Фінляндії за обміном досвідом і думки вголос щодо розробки приватного університету в не далекому майбутньому, наштовхують на те, що ми не дарма підписали угоду на цілих 12 років», – пише Лілія Данилюк.

Детальну інформацію про школу «ThinkGlobal» у Луцьку можна дізнатися на сторінці закладу у Facebook або за телефоном: 099 732 0019.


 

Коментарі
15 Серпня 2019, 00:30
Все це добре, але не всі батьки зможуть оплачувати такі кошти щомісяця.... Якщо ж Лілія пише що потрібно відходити від старих систем шкіл, в яких ми навчались, то чому не зробить доступним для усіх дітей нову школу?! Це просто бізнес і розділення людей з дітками на бідних та багатих....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024