Як в Затурцівській амбулаторії працевлаштували головну бухгалтерку

15 Серпня 2019, 09:45
1621

Галина Ситник працює головною бухгалтеркою у новоутворенній перспективній організації КНП «Затурцівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини».

У грудні 2017 в Локачинському районі створили Затурцівську ОТГ, а в червні 2018 році зареєстрували КНП «Затурцівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини», – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Керівник підприємства–головний лікар Борис Ковальчук звернувся до районної філії центру зайнятості із проханням якомога скоріше вирішити питання щодо заявленої вакансії головного бухгалтера.

Кваліфікаційно-професійна база безробітних не відповідала заявленим вимогам роботодавця. Для задоволення потреби працедавця використали новий метод підбору працівника служби зайнятості – рекрутинг.

Одна з претенденток на посаду головного бухгалтера – Валентина Ситник, яка ще тоді очолювала відділ бухгалтерського обліку в Локачинському об'єднаному управлінні пенсійного фонду, що було в стадії реорганізації.

Після розмови з фахівцем служби зайнятості Валентина, зваживши всі «за» і «проти», все ж прийняла рішення зайняти посаду головного бухгалтера в новоутворенній перспективній організації КНП «Затурціська АЗПСМ» обєднаної територіальної громади та була працевлаштована за виданим направленням.

Отже, сучасний ринок працевлаштування безпосередньо залежить від такого напрямку, як рекрутинг служби зайнятості.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024