У Нововолинську активна молодь не має місця для втілення ідей

13 Серпня 2019, 15:37
1321

У Нововолинську активна молодь не має місця для втілення ідей. Простору для неформальної освіти, місця для розвитку громадянського суспільства, що був на вулиці Нововолинській у шахтарському місті, у активістів тепер немає.

Про це інформує інтернет-видання «Княжий Град».

Минулого року активні нововолинці представляли свою роботу експертам з Ради Європи, а про їхню діяльність пишуть у посібниках, на сторінках ЗМІ та на державних сайтах.

Активна молодь шукає комерційне чи комунальне приміщення, яке хотіли б перетворити на молодіжний центр.

Більше деталей у дописі на Facebook–сторінці Павла Медини, який є головним «локомотивом» активної молоді. Текст публікуємо без змін:

    Бути чи не бути молодіжному центру в Нововолинську? Ось в чому питання...

    У світі відзначають Міжнародний день МОЛОДІ, а ми й далі шукаємо приміщення та робимо все можливе, щоб власними силами знайти простір, який буде осередком для розвитку молоді нашого міста.

    За цей час з питаннями «Як справи?», «Чим ми можемо допомогти?» до нас звертались друзі з різних куточків України – це керівники громадських організацій, комунальних молодіжних центрів тощо. Дякую кожному за поради і підтримку. Особлива подяка за дзвінок Yarema Oleksandr з словами підтримки, заступнику міністра молоді і спорту України та голові Асоціація молодіжних центрів України. Були навіть пропозиції перебратися з командою і всіма практиками в інші населені пункти.

    Питання №1 до депутатів Нововолинська міська рада та Віктор Сапожніков (кажуть, там всі очікують виборів і активно моніторять дописи у Facebook). У Нововолинську потрібен молодіжний центр? В місті немає комунального приміщення, яке ми разом з Вами могли б перетворити на молодіжний центр?

    Якщо не в курсі, чим ми займаємося, можна глянути тут.   Або почитати.

    Минулого року ми демонстрували свою роботу експертам з Ради Європи. Про діяльність пишуть в посібниках, на сторінках ЗМІ та на державних сайтах.

    Питання №2 до мешканців міста.

    В Нововолинську потрібен Молодіжний центр "Нові крила"? Простір для неформальної освіти, місце для розвитку громадянського суспільства? Ви готові підтримувати такий проект ресурсами або ж в будь-який інший спосіб?

    Коментуйте! Нам важливо розуміти чого потребує місто!

    Ми розглянули два, які знайшли, та рахуємо витрати для ремонту й перетворення цих приміщень в придатне місце для розвитку молодіжної політики. Паралельно шукаємо далі...

    Зберігаймо спокій та змінюймо країну».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024