Волинським студентам пропонують виграти грант на навчання

14 Серпня 2019, 12:27
фото ілюстративне 1010
фото ілюстративне

Студенти Луцька та Волинської області можуть надіслати есе та виграти грант на навчання.

Це потрібно зробити до  30 вересня у межах конкурсу «Розумним Бути Модно». Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.

Найрозумніші отримають грошові гранти, які зможуть витратити на оплату навчання в закладі Вищої освіти, якому навчаються. Сума винагороди відповідає тій, що студент-переможець оплачує відповідно до своєї спеціальності.

Студенти-переможці, які навчаються на державному забезпеченні, отримають суму, відповідного розміру до стипендіального забезпечення за 10, шість або три місяці. 

Участь в конкурсі «Розумним Бути Модно» є безплатною. Спробувати власні сили та позмагатися за грошову винагороду мають змогу студенти ЗВО, які є офіційними учасниками конкурсу. Для участі студенту пропонують написати есе на тематику: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС». Питання тематики пропонують розглядати з інноваційної точки зору. Особливу увагу виділять власному баченню студента. А також унікальності: усі роботи будуть перевірятися на плагіат. Ознайомитися з повним переліком вимог до робіт, а також учасниками конкурсу пропонують за посиланням.

Конкурс організовує компанія «Open Media Group» та медіа ресурси:

  • uaua.info – Інформаційний портал для батьків про дітей;
  • likar.info – Інформаційний портал про здоров'я та медицину;
  • e-kvytok.kiev.ua – Сервіс бронювання авіаквитків, залізничних квитків, автобусних білетів;
  • nadra.com.ua – Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

«Доведи, що розумним бути модно! Приймай участь у конкурсі для студентів та виграй грошовий грант на оплату навчання в своєму ЗВО! Бажаємо успіху та творчого натхнення!», – йдеться у повідомленні.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024