У Ратнівському лісгоспі – новий керівник

14 Серпня 2019, 18:11
Володимир Чикор 913
Володимир Чикор

У «Ратнівське лісомисливське господарство» призначили нового директора.

У середу, 14 серпня, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко представив колективу державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство» нового директора. Ним став Володимир Чикор, який до цього призначення працював на підприємстві на посаді головного інженера. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Новопризначений керівник приймав вітання сьогодні не лише з нагоди початку роботи на новій посаді, а й із особистим святом – днем народження.

До вітань приєднались колективи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та очолюваного підприємства.  

Довідково: Володимир Чикор народився 14 серпня 1986 року в селі Смідин Старовижівського району Волинської області. 

У вересні 2001 року вступив у Шацький лісовий коледж ім. В. В. Сулька (спеціальність  «Лісове господарство»), який закінчив у 2005 році. Цього ж року вступив до Національного  лісотехнічного університету України (спеціальність «Лісове і садово-паркове господарство»), який закінчив  у червні 2008 року.

Трудову діяльність Володимир Чикор розпочав робітником Сьомаківського лісництва  ДП «Старовижівське ЛГ». З того часу не полишав роботу у лісовій галузі. Працював на різних посадах у ДП «Старовижівське ЛГ», ДП «Ковельське ЛГ». У серпні 2015 року був переведений у державне підприємство «Ратнівське лісомисливське господарство» на посаду  головного інженера. Від 14 серпня – керівник.

Читайте також: Ратнівському лісгоспу передадуть близько трьох тисяч гектарів лісів

Керівник Воротнівського молодіжного центру Валентина Юхимчук: «Я тепер лісівник більше, ніж педагог»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024