Луцьку вечірню школу капітально відремонтують

15 Серпня 2019, 17:36
триває ремонт у вечірній школі 853
триває ремонт у вечірній школі

Масштабні ремонтні роботи розпочалися у вечірній (змінній) школі Луцька.

На капітальний ремонт будівлі вечірньої школи у міському бюджеті запланували 1,2 мільйона гривень, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Ця будівля уже давно потребувала капітального ремонту, адже її побудували ще у 1950-х роках. Зараз тут активно тривають ремонтні роботи. Зокрема, розпочали оновлення фасаду школи, влаштування гідроізоляції підвального приміщення, збудований пандус, замінені вікна та двері. Фасад школи обіцяють відремонтувати до Дня незалежності України, а решта робіт не заважатиме навчальному процесу.

«Потреба у капітальному ремонті вечірньої школи є уже давно. Тут назбиралось чимало проблем, зокрема, й жахливий стан фасаду школи, а вона виходить на одну із магістральних вулиць – Ковельську. Також була загроза руйнування будівлі через відсутність гідроізоляції. На капітальний ремонт фасаду вечірньої школи, благоустрій території та встановлення системи гідроізоляції виділили 1,2 мільйона гривень, аби надалі стіни будівлі не руйнувались через грибок та підвищену вологість, і можна було продовжувати ремонтувати навчальні приміщення», – зазначив Ігор Поліщук.

Читайте також: У Боратинській громаді – екорух із виготовлення килимків


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024