У Рожищенській міській раді оголосили конкурс для ОСББ

16 Серпня 2019, 12:42
Фото ілюстративне 735
Фото ілюстративне

Рожищенська міська рада оголосила конкурс з відбору проєктів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, серед яких ОСББ міста Рожище.

Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Граничний обсяг фінансування одного проєкту за рахунок бюджетних грошей – не більше 200 тисяч гривень (не повинен перевищувати 50% у категоріях «Енергоефективність та енергозбереження» та «Чисте довкілля та добробут громади», не перевищувати 75% у категорії «Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді» та не повинен перевищувати 30% у категорії «Електрифікація житлових масивів»).

Конкурсні пропозиції приймають з 15 серпня до 17:00 16 вересня за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 60 ( Рожищенська міська рада).

«Для участі в Конкурсі допускають проєкти, подані органами самоорганізації населення та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, зареєстровані у встановленому порядку», – йдеться в повідомленні.

З  Положенням про конкурс, конкурсною документацією, формою заяви на участь у конкурсі, вимогами до розроблення проєктів та програм, додатковими коментарями можна ознайомитись на офіційному сайті Рожищенської міської ради.

За додатковою інформацією пропонують звертатись за номером телефону 2-18-53.

Конкурс оголосили у таких категоріях:

  • «Енергоефективність та енергозбереження» (заміна старих вікон  і дверей на енергозберігаючі; утеплення приміщень соціальної сфери та житлових будинків; заміна систем опалення; заміна систем освітлення приміщень та вулиць у населених пунктах; впровадження інших інноваційних енергозберігаючих технологій);
  • «Чисте довкілля та добробут громади» (благоустрій територій громади, будівництво та реконструкція водозабірних споруд, водопровідних та каналізаційних очисних споруд із застосуванням новітніх технологій та обладнання; упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання; впровадження технологій та обладнання установок доочищення питної води; облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів; здійснення інших заходів, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації на території громади);
  • Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді.
  • Електрифікація житлових масивів.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024