«Епікур» судитиметься за поширення неправдивої інформації

16 Серпня 2019, 18:03
1415

Офіційні представники компанії подали заяви, зокрема, до Національної поліції України, АМКУ, та органів прокуратури про захист порушених прав та законних інтересів й вжиття необхідних заходів щодо притягнення до відповідальності ЗМІ, інтернет-видань та інших розповсюджувачів неправдивої інформації про діяльність підприємства, продукцію та торгівельні марку.

«Вважаємо за необхідне повідомити про те, що захист прав та законних інтересів фізичних та юридичних осіб, серед яких на недоторканність ділової репутації, відбувається у судовому порядку. Ми будемо відстоювати себе і не дозволимо будь-кому поширювати про нас недостовірну інформацію. Вважаємо, що цей фейк з’явився цілеспрямовано, щоб зашкодити нашій бізнес репутації », – прокоментувала Аліна Сич, генеральна директорка птахофабрики.

Нагадаємо, у мережі поширили фейк про «заразну» курятину волинського виробника. У підприємстві зауважили, що в інформації поширеній у ЗМІ не було жодних вихідних даних: хто та де провів експертизу, та навіть не з’ясували у якому місті. Тож відразу надали результати експертизи державного зразка, де було зазначено, що курятина була безпечною з дотриманням усіх державних норм та вимог.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024