Як підприємець в Турійську обслуговує весь район технікою та запчастинами до неї

17 Серпня 2019, 13:17
Ростислав Хвалько 1063
Ростислав Хвалько

Місцевий підприємець Ростислав Хвалько з 2012 року відкрив у Турійську власний магазин «STIHL» з садово-городньою технікою та запчастинами до неї. Окрім того, в магазині ремонтують її.

Як чоловік веде діяльність, дізнавалися безробітні в рамках проєкту «Територія майстерності». Про це інформує Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості на своїй Facebook-сторінці.

Підприємець у 2007 році закінчив Київський національний лінгвістичний університет, працював у столиці в філії «Автоцентр на Столичному» публічного акціонерного товариства «Українська автомобільна корпорація». Проте життя повернуло до рідного селища.

1

У 2012 році започаткував підприємницьку діяльність за сприяння Турійського районного центру зайнятості. Напрямок діяльності – роздрібна торгівля садово-городньою технікою та запчастинами до неї, електроприборами, будівельною технікою, тощо.

Магазин «STIHL», що у селищі Турійськ, приваблює покупців зі всього району. Адже конкурентів нема ближче, ніж у Ковелі чи Володимирі-Волинському, тож в Ростислава завжди людно.

Тут і асортимент товарів, і обслуговування заслуговують на повагу. У магазині діє послуга і з ремонту техніки, що важливо для покупця. Підприємець поділився з безробітними цікавими та корисними порадами щодо започаткування власної справи та планами на майбутнє.

Читайте також: Історія успіху: колишня продавчиня з Турійщини стала підприємицею

1

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024