Яке медичне обладнання та меблі закуплять в амбулаторії на Турійщині

18 Серпня 2019, 12:30
Фото ілюстративне 1174
Фото ілюстративне

У Турійському районі в трьох амбулаторіях загальної практики сімейної медицини, в яких робитимуть реконструкцію/капітальний ремонт, з’являться нове медичне обладнання та нові медичні меблі.

Про це йдеться в розпорядженні голови Волинської ОДА.

Меблі та обладнання закуплять у 2019 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

Отож, в Купичівську амбулаторію закуплять одну манжету стегнову, одну таблицю для перевірки гостроти зору, 4 сумки лікаря/медсестри, одну шафу для зберігання лікарських засобів і медичних виробів.

В Турійську амбулаторію придбають 7 пульсоксиметрів, 5 таблиць для перевірки гостроти зору, 14 сумок для лікаря/медсестри, 4 шафи для зберігання лікарських засобів і медичних виробів, одну кушетку медичну, 4 сповивальні столи, один холодильник для зберігання лікарських засобів.

В Луківську амбулаторію закуплять ваги для дорослих, 3 пульсометри, 2 таблиці для перевірки гостроти зору, 7 сумок для лікаря/медсестри, 2 шафи для для зберігання лікарських засобів і медичних виробів, 2 сповивальні столи та один холодильник для зберігання лікарських засобів.

Читайте також: Три амбулаторії на Турійщині облаштують новими меблями

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024