На Іваничівщині один злодій злив 60 літрів дизпалива, інший – поцупив телефон

22 Серпня 2019, 08:58
Іваничівщина: один злодій злив бензин, інший – поцупив телефон 1207
Іваничівщина: один злодій злив бензин, інший – поцупив телефон

В Іваничівському районі поліцейські розкрили дві крадіжки.

Поліцейські Іваничівського відділення поліції протягом кількох годин викрили 45-річного жителя району, який вкрав 60 літрів дизпалива із вантажівки у селі Соснина. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

У понеділок, 19 серпня, до поліцейських звернувся 39-річний житель району та повідомив, що із автомобіля «Зіл», у селі Соснина, викрали 60 літрів дизпалива. Співробітники сектору реагування патрульної поліції та дільничні Іваничівського відділення поліції цього ж дня знайшли злодія. Ним виявився 45-річний місцевий мешканець, раніше судимий. Сума шкоди – 1,3 тисяч гривень.

Цього ж дня до Іваничівського відділення поліції звернулася 78-річна мешканка райцентру із заявою про те, із її помешкання викрали мобільний телефон «Самсунг». Поліцейські оперативно з'ясували, що крадіжку скоїв 52-річний місцевий мешканець. Телефон вилучили та повернули власниці.

За обома фактами слідчі відомості внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті вказує на штраф 850 гривень. або виправні роботи до двох років, або позбавленням волі до трьох років. Тривають досудові розслідування.

Читайте такожНа Іваничівщині судили жінку, яка вкрала в односельчанки телефон

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024