Компанія Modern-Expo обладнала автозаправки Sinooil у Казахстані

22 Серпня 2019, 16:28
Modern-Expo співпрацює з компанією SINOOIL 1989
Modern-Expo співпрацює з компанією SINOOIL

Modern-Expo співпрацює з компанією SINOOIL — лідером з постачання та реалізації паливно-мастильних матеріалів у Казахстані. Її автозаправні комплекси працюють цілодобово, вирізняються чудовим сервісом і постійно розширюють свою географію. У мережі вже понад 170 АЗК та 110 міні-маркетів у різних регіонах країни і за кордоном.

Нещодавно SINOOIL відкрила одразу два автозаправні комплекси: в Акcаї та Уральську. Міжнародна компанія Modern-Eхро, яка спеціалізується на комплексних рішеннях для ритейлу,  стала надійним партнером в обох проєктах.  Завжди цікаво співпрацювати з компаніями, в яких чітко простежується і динаміка розвитку, і фокус на трендах. Зараз, наприклад, SINOOIL впроваджує на своїх АЗК систему безготівкової оплати SMART-картками і талонами.

Працюючи над проектом для SINOOIL, компанія Modern-Expo розробила рішення для компактної площі цих АЗК. Касові зони, стелажне та холодильне обладнання, що ідеально пасує для інтер’єру, кава-модулі й експозитори для мастил розмістили максимально ефективно.

Таке обладнання допомагає швидкій та зручній покупці, — головному принципу взаємодії АЗК SINOOIL зі своїми гостями. Якщо обладнання максимально вигідне у використанні, ідеально демонструє викладений товар  — це економить час і дає позитивний імпульс для гарного настрою в подальшій дорозі.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024