Волинського ресторатора польські лікарі обіцяють поставити на ноги

23 Серпня 2019, 12:50
Олег Бровін 5645
Олег Бровін

Власникові компанії «Гранд Персона» Олегу Бровіну зробили операцію в Краківській лікарні.

Про це пише «Таблоїд Волині».

Нагадаємо, що відомий ресторатор у березні 2016 року, коли йому було 50 років, потрапив до лікарні з обширним інсультом головного мозку. 
За словами Олега Бровіна, лікували його в Ізраїлі, але згодом він перестав ходити. Вже третій рік – на інвалідному візку.

«Я поїхав до Польщі, в Краків, у лікарню Святого Рафала. Мені запропонували зробити там операцію, навіть настояли на цьому, адже була нагальна потреба. Спочатку я боявся, але все-таки погодився. Мені почистили суглоб. В цій лікарні – спеціалісти найвищого рівня. Після операції пройшов уже тиждень», – зауважив Олег Бровін.

Лікарня Святого Рафала надає найширший спектр послуг світового рівня якості практично у всіх сферах медицини. Провідні напрямки: онкологія, ортопедія, хірургія.

Операцію Олегу Бровіну робив провідний лікар-ортопед Томаш Пардала – спеціалізується він у лікуванні травм опорно-рухової системи та ортопедичних захворювань.

Оперували відомого ресторатора три години, операція була складною.

«Це суперлікарня. Я вдячний лікарю, який прооперував мене. І вдячний головному лікарю Бернадському. Він також суперкласний лікар. Обслуговували мене на найвищому рівні. Ставилися до мене теж добре. Я всім лікарям і медсестрам дуже дякую, і якщо людям потрібна буде допомога, то треба їхати тільки туди», – зазначив Олег Бровін.

2
Ресторатор Олег Бровін
Ресторатор Олег Бровін

Далі – реабілітація. Ресторатор згодом знову їде до Кракова – відновлюватися. На реабілітації він пробуде близько місяця, а максимум через два місяці, обіцяють польські лікарі, що він знову ходитиме.

Після реабілітації Олег Бровін має займатися самостійно, робити різні вправи, аби розвиватися і якнайшвидше ставати на ноги.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Анна МАНЮХІНА

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024