На Волині викрили канал незаконного постачання спирту в область

27 Серпня 2019, 12:33
1081

 

Співробітники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури області в черговий раз встановили факт незаконного транспортування великої партії спирту.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, правоохоронці у взаємодії з працівниками УПП у Волинській області ДПП на автошляху сполученням «Берестечко-Луцьк» зупиненили транспортний засіб марки Merсedes Sprinter під керуванням жителя Луцька та на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду, провели його огляд. Внаслідок заходів, виявили та вилучили з незаконного обігу 1,8 тисяч літрів  рідини з характерним запахом спирту невідомого походження, транспортування якого відбувалось без відповідних дозвільних документів. 

Крім того, вилучили автомобіль марки Merсedes Sprinter та гроші  1 350 доларів США та 3 316 гривень, отримані правопорушником від такої незаконної діяльності. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей  700 тисяч гривень.

За інформацією, вилучений спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що згодом мали бути реалізовані через роздрібну торгівельну мережу на території області.

Наразі тривають заходи із документуванню даної протиправної схеми та встановлення причетних кола осіб, а також вирішують питання про арешт на вилученні товарно-матеріальні цінності та гроші.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024