Відремонтували аварійну дорогу Седлище – Камінь-Каширський

28 Серпня 2019, 09:00
Ремонт дороги Седлище Камінь-Каширський 946
Ремонт дороги Седлище Камінь-Каширський

Завершили ремонтні роботи на 30-кілометровому відрізку дороги територіального значення, що сполучає Седлище і Камінь-Каширський.

Цей відрізок дороги перебував у жахливому аварійному стані, оскільки кілька десятків років його не ремонтували. Про це йдеться на сайті Служби автомобільних доріг.

Звісно ж, така ситуація викликала обурення користувачів доріг, насамперед мешканців довколишніх сіл, які навіть влаштовували акцію протесту.

На жаль, і цьогоріч не було фінансової можливості зробити там капітальний чи середній поточний ремонт, оскільки дорога Т-03-11 не ввійшла до переліку об’єктів, затверджених розпорядженням КМУ від 6.02.2019року № 130-р. Попри позитивні зміни в дорожній галузі, фактичне фінансування дорожньої інфраструктури області ще не відповідає потребі, адже для відновлення всіх доріг потрібно дуже багато грошей. 

Тож на дорозі між Седлищем і Каменем-Каширським на найбільш ушкоджених ділянках виконали поточний дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними картами та влаштували чотири кілометри  поверхневої обробки. На усьому іншому відрізку шляху виконані аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття за рахунок грошей, що виділяють на експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення.

Звісно, ремонт не є капітальним і не поліпшить ситуацію докорінно, але саме ямковий ремонт доки залишається найпоширенішим видом робіт на волинських автошляхах і дає змогу хоча б на деякий час забезпечити безпечніший проїзд і зменшити аварійність. 

На аварійній ділянці дороги провели ремонтні роботи
На аварійній ділянці дороги провели ремонтні роботи

Здебільшого виконали ямковий ремонт
Здебільшого виконали ямковий ремонт

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024