У Луцьку відбудеться тренінг з написання проектних заявок на міський конкурс

30 Серпня 2019, 09:53
фото ілюстративне 795
фото ілюстративне

В Центрі національно-патріотичного виховання відбудеться тренінг з написання проектних заявок Бюджету участі Луцька, а також навчання з користування електронною системою для голосування для усіх охочих. Захід запланували на 30 серпня 12:00.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Тренінг проведуть Ірина Гайдучик, виконавча директорка ГО «Волинський Інститут Права» та Сергій Омельчук, заступник директора департаменту, начальник відділу інвестиційної політики Департаменту економічної політики Луцької міської ради.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися, заповнивши форму за посиланням.

Більше про подію – у Facebook. Поспішайте, оскільки кількість учасників обмежена.

Нагадуємо, з 1 до 30 вересня розпочинається прийом проєктів для участі в новому конкурсі Бюджету участі Луцька, і протягом місяця можна буде подати свої проектні ідеї для поліпшення нашого міста.

Згідно рішення міської ради від 22.12.2017 №36/4 «Про затвердження Положення щодо впровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Луцька» (зі змінами) Бюджет участі – це процес взаємодії Луцької міської ради та її виконавчого органу з громадськістю, направлений на залучення жителів Луцька до участі у бюджетному процесі шляхом прийняття рішень щодо розподілу визначеної Луцькою міською радою частини міського бюджету через подання відповідних ініціативних проектів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем міста та його жителів, проведення відкритого громадського голосування за такі проєкти.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024