У Шацькій службі зайнятості привітали найкращих підприємців

30 Серпня 2019, 15:41
1196

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Підприємництво – це талант і, водночас, велика праця, гідна пошани і підтримки.

Підприємці Шацького району – це вольові, рішучі та ініціативні люди. Вони – ті, хто ризикує, ті, хто вкла¬дає свої гроші, час, та енергію у власну справу. Ті, хто створює робочі місця, ті, хто сплачує податки, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з представниками малого та середнього бізнесу, підтримує розвиток підприємництва, як провідного сектора економіки Шацького краю.

У межах інформаційно-консультаційної декади служби зайнятості «Підтримка розвитку малого бізнесу» та у зв’язку з відзначенням професійного свята – Дня підприємця директорка Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета та провідна фахівчиня з питань зайнятості Лідія Шеметило зустрілись з фізичними особами-підприємцями, під час спілкування яких обговорили поточну і перспективну потребу в працівниках, можливості укомплектування вакансій з використанням усіх можливих інструментів служби зайнятості.

Також відзначили кращих партнерів служби зайнятості. За тісну співпрацю з районною службою зайнятості та з нагоди Дня підприємця Почесні грамоти отримали Тетяна Сіжук, Неля Сацюк, Світлана Поліщук, Олена Цюриць. 

«Шановні підприємці! Вітаємо вас з професійним святом! Вітаємо усіх, хто має в собі дух підприємництва, хто готовий брати на себе відповідальність за власне життя, проявляти наполегливість, шукати нове і вперто йти до успіху!»

1

1

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024