У Ковелі оголосили переможця бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

30 Серпня 2019, 18:08
Переможницею у конкурсі стала Ольга Ліщук 1717
Переможницею у конкурсі стала Ольга Ліщук

У Ковелі відбувся конкурс на найкращий бізнес-проєкт.

29 серпня у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відбувся фінал конкурсу кращих бізнес-проєктів. Задля їх виявлення у сфері малого та середнього підприємництва, популяризації кращих бізнес-ідей міська влада запланувала в бюджеті 2019 року 30 тисяч гривень на нагородження переможців конкурсу «Кращий бізнес-проєкт», – повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

До участі допускали бізнес-проєкти за різними напрямками діяльності. Кожен мав право подати одну пропозицію. Оцінювали їх за такими критеріями: оригінальність та обґрунтованість ідеї, соціальна значущість, термін окупності, створення/збереження робочих місць, рівень (розмір) заробітної плати.


30 серпня у Центру зайнятості оголосили переможців.

Переможцем змагань стала Ольга Ліщук. Її проєкт — надання послуг у сфері бухгалтерського обліку і аудиту та створення приватного підприємства «Аудит Бізнес Волинь» визнали кращим. Жінка отримала сертифікат на 30 тисяч гривень на підтримку власної справи.

У коментарі журналістам переможниця зазначила, ці гроші витратить на купівлю ліцензійних комп'ютерних програм для роботи підприємства.  

«Поспілкувавшись з колегами, я зрозуміла, що є попит на ці послуги. Тому що, підприємцю-початківцю дуже важко саме почати. Не маючи великого стартовго капіталу, утримувати бухгалтера і забезпечити в першу чергу його робочим місцем, це теж дуже затратно. Тобто, є такий момент як допомога бізнесу: подача звітності, ведення бухгалтерського обліку», – розповіла Ольга про причини відкриття бухгалтерського бізнесу.




Також з нагоди професійного свята Дня підприємця, який святкують у першу неділю вересня, нагородили найкращих підприємців міста та району. 

Заступник міського голови Ігор Прокопів разом з секретарем міської ради Вірою Федосюк вручили Подяки міського голови. За сумлінну працю, досягнуті успіхи у праці, вагомий внесок у розвиток малого бізнесу, зміцнення економічного потенціалу міста, активну участь у житті громади та з нагоди професійного свята нагородили підприємців Наталію Фалько, Юрія Клімука, Людмилу Андрієнко та керівника ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука.

Подяку від райдержадміністрації та районної ради отримали приватні підприємці: з селища Люблинець Віталій Шворак, села Воля-Ковельська Олександр Ігнатюк, села Дубове Олена Токарчук, села Мощена Микола Кисляк, села Грушівка Анатолій Бердніков, села Любитів Ірина Кононенко, села Доротище Володимир Шевчик, села Козлиничі Андрій Санько, села Черемошне Володимир Сотнійчук.



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024