Як переможниця бізнес-конкурсу заснувала власну бухгалтерську справу

02 Вересня 2019, 18:09
Першість у конкурсі здобула ковельчанка Ольга Ліщук 1057
Першість у конкурсі здобула ковельчанка Ольга Ліщук

У липні цього року Ковельський міськрайонний центр зайнятості, Центр розвитку підприємництва та Ковельська міська рада оголосили про конкурс на кращий бізнес-проєкт у сфері малого та середнього підприємництва. 

Про це повідомляють на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

30 серпня у Ковелі відбулося нагородження переможниці. Першість у конкурсі здобула ковельчанка Ольга Ліщук. Вона захистила бізнес-план щодо діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту та ініціювала створення приватного підприємства «Аудит Бізнес Ковель». До слова, така діяльність унікальна для Ковеля, адже працювати в цьому напрямку дотепер не наважився ніхто. Переможниця отримала фінансову підтримку – 30 тисяч гривень на розвиток справи. Гроші були заплановані у бюджеті Ковельської міської ради на 2019 рік.

Читайте також: У Ковелі оголосили переможця бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

Ольга Ліщук каже, що про конкурс дізналася завдяки Ковельському міськрайонному центру зайнятості.

«Перебуваючи на обліку в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості, виникла ідея створити саме таке підприємство. Я пройшла двотижневі курси за напрямком підприємець-початківець, склала власний бізнес-план та отримала одноразову допомогу на підприємницьку діяльність. Вже закуплені ліцензійні програми, веду підготовку подачі документів на отримання всіх дозволів, а це досить тривалий процес», – розповідає Ольга.

У плнанах жінки – розширення діяльності. Адже запезпечення надання якісних аудиторських послуг потребує у штаті юриста, фінансиста та бухгалтерів, кожен із яких буде спеціалізуватися на своєму напрямку роботи, щоб надати клієнтам якомога якісніші і ефективніші послуги.

Діяльність фірми – одноразові безплатні консультатції для підприємців-початківців, пільгових категорій громадян. Спільно з Ковельським міськрайонним центром Ольга Ліщук планує започаткувати спільне проведення курсів з використання ліцінзійної програми 1С, складання податкової звітності для підприємців-початківців і для тих, кого це просто цікавить.

«Бажаю якісно реалізувати свій бізнес-проєкт, стати успішними, створювати нові робочі місця та отримувати задоволення від справи, якою займаєтеся. Зі свого боку готові всіляко підтримувати Вас та сприяти розвиткові створеного підприємства», – привітав конкурсантку директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024