Бізнесмен дня: директор ПОСП ім. Івана Франка Олег Тарарай

02 Вересня 2019, 12:32
Олег Тарарай 3433
Олег Тарарай

Директору ПОСП ім. Івана Франка Олегу Тарараю 2 вересня виповнюється 23 роки.

Бізнес.Район з нагоди дня народження керівника зібрав його цитати у ЗМІ на різні теми.

Про роботу в сільському господарстві. Валовий прибуток від рослинництва і тваринництва має співвідноситися 1:1, а маржинальність обох бізнесів має бути 30%.

Про бізнес. Я не рахую прибуток на корову чи прибуток ферми за рік. Я рахую прибуток на гектар. Адже для чого, по суті, займатися тваринництвом? Для того, щоб заробити більше із землі. Щоб «пропустити» землю через ферму й отримати додатковий прибуток з гектара.

Стратегічні плани. Ми працюємо, по суті, колишніми п’ятирічками. Щороку ставимо перед собою мету і досягаємо її. А як не вдалося її виконати, чи перевиконати, самі на себе санкції моральні накладаємо. У глобальних планах сподіваюся вийти на рівень понад 100 т молока на добу. Тоді вже можна замислюватися про переробку. Хоча переробка – те ж саме, що зайти в інший бізнес. Тільки сировину ти закуповуватимеш сам у себе, от і вся різниця.

Основна мета. Впровадження передових технологій та європейських стандартів в утриманні тварин: безприв’язне утримання, підвищення комфорту, збільшення площі приміщення на голову та фронту годування, використання глибокої підстилки, безконтактне доїння, мінімальна присутність людини.

За матеріалами видання Куркуль.

Читати також:

Екстра-клас: хто і як виробляє недоторкане молоко у Губині

У ПОСП імені Франка використовуватимуть американське обладнання перевірене досвідом та часом

Бізнесмен дня: директор ПОСП ім. Тараса Шевченка Андрій Турак

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024