У Ковелі замість котельні приватник хоче збудувати багатоквартирний будинок

03 Вересня 2019, 15:01
У Ковелі замість котельні приватник хоче звести багатоквартирний будинок / Фото ілюстративне 1359
У Ковелі замість котельні приватник хоче звести багатоквартирний будинок / Фото ілюстративне

Новий власник старої котельні, що на території колишнього військового госпіталю, планує збудувати на її місці житловий будинок.

Переможець електронного аукціону з продажу котельні на вулиці Тараса Шевченка ковельчанин Ростислав Оксентюк купив цей об’єкт малої приватизації з урахуванням ПДВ за 1,5 мільйона гривень.

Читайте також: Колишній хабарник придбав у Ковелі об’єкт за півтора мільйона гривень

Ростислав Оксентюк звернувся до ковельського міського голови Олега Кіндера з проханням надати в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 0,33 гектара (кадастровий номер 0710400000:06:011:0033), частина якої перебуває під його котельнею, та змінити цільове призначення та категорію землі: з «розміщення та обслуговування котельні» на «будівництво та обслуговування багатоквартирного жилого будинку».

Начальник відділу земельних ресурсів виконкому Вадим Логвінов уже підготував та зареєстрував на офіційному сайті міста проєкт рішення Ковельської міської ради, яким заяву власника котельні повністю задовольняють.

Також Ростислав Оксентюк просить в Олега Кіндера дозволу розробити детальний план території розміщення багатоквартирного житлового будинку на вулиці Тараса Шевченка, 32. Схвальний проєкт рішення теж підготовлений та поданий на розгляд чергової сесії міської ради. Схема території вже затверджена головною архітекторкою міста Людмилою Мурай.

Читайте також: Колишній військовий шпиталь у Ковелі хочуть передати під житлову забудову військовослужбовцям

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024