У Луцьку неординарно та зі змістом відсвяткують день міста

05 Вересня 2019, 10:16
1375

У Луцьку відбудеться зустріч соціальних інноваторів на тему «Що буває, коли люди об’єднуються?» у внутрішньому дворику Косачів на вулиці Драгоманова, 23.

Подія розпочнеться 7 вересня о 18:00, — повідомили організатори.

Молодіжний центр Волині та Клуб соціального інвестора міста Луцька пропонують поговорити про місто у атмосфері старого міста за чашкою кави. Зустріч соціально-відповідальних жителів буде подарунком на 934-річчя Луцька.

«На нетворкінгу ми поговоримо у комфортній затишній атмосфері що і де соціально-вибухового ми можемо зробити в Луцьку? Для гостей лунатиме жива музика, частуватимемо легкими закуски та «теплими» напоями. Приходьте «нетворкатися», соціальні інноватори!» - закликають організатори.


Спікери із Івано-Франківська розкажуть свій досвід, що таке ГО «Тепле місто» і чому Франківську вдалося. Як запустити луцький Urban Space 100 чи навіть Promprylad. Renovation, — обіцяють організатори.

Символічно, щоб потрапити у дворик Косачів, потрібно віддати портрет знаменитої доньки – Лесі Українки. Запрошення на захід 7-го вересня вартує 200 гривень, реєстрація за посиланням.

Читайте також: Велика дружня «політехівська» родина: у луцькому університеті вітали «першачків»


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024